Fröken och Inspiratör

Jag är legitimerad lärare i idrott och hälsa, entreprenörskap och engelska. I mitt jobb väver jag samman det jag brinner för allra mest nämligen att inspirera våra barn och ungdomar, våra Superstars till ett aktivt liv. För mig är idrott en stark passion och att få inspirera barn och ungdomar till idrott är det bästa och roligaste jag vet!

Mitt mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje, precis som jag själv fått.

Jag är en sann eldsjäl som har tagit chansen att göra vad jag gillar allra mest, vilket resulterat i flertalet olika projekt. Varje år anordnas sportevenemanget, Barnens Sportdag och under året tränar vi flitigt.

Barnens Sportskolas Friidrottsskola i full gång med Fröken Linda

Barnens Sportskola– Anordnar olika sportskolor som Friidrottsskola, Bollskola, Skidskola både alpint och längdskidor, Simskola och Orienteringsskola för barn 3-10 år samt sportläger under skollov för skolelever. Läs mer här

Barnens Sportdag 2017 vid Hammarbybacken i Hammarby Sjöstad.

Barnens Sportdag, är en sportdag för våra barn 2-10 år med målet att inspirera våra barn till en aktiv livsstil och finna glädjen i idrotten. På Barnens Sportdag springer barnen en runda och vinner guld, får pröva på olika sporter och får kontakt med idrottslivet, träffar våra sponsorer, sagofigurer och Barnens Sportdags maskot Superkaninen Knaskalle. Helt enkelt en kanondag med massor av idrottsglädje! Läs mer HÄR

Sjöstadens Sports Camp, Idrottsföreningen Sjöstadens Sports Camps grundades år 2012 av Fröken Linda, för att erbjuda sjöstadens barn möjligheten till ett sportigt sommarlov.

Stockholms Rullskidsklubb, Linda har sen barnsben åkt längdskidor och är tränare för rullskidsklubben Stockholms RK. Linda tävlar även aktivt och har bland annat SM-guld från rullskids-SM och SM i längdskidor. Linda har även deltagit i Masters VC och har både tagit guld, silver och brons för Sverige.