Barnens Sportdag – Ett initiativ till att skapa världens aktivaste och friskaste land

Barnens Sportdag är den roliga Sportdagen med massor av sportaktiviteter och med löpning i fokus. Här får alla barn känna sig som vinnare och får inspiration till ett liv fyllt av aktiviteter och glädje. Barnens Sportdags vision är: Att skapa världens aktivaste och friskaste stadsdel.

Bakom satsningen står idrottsprofilen och idrottsläraren Linda Forsström. Linda är även huvudcoach för Barnens Sportskola som erbjuder olika idrottsskolor för barn 3-10 år. För sjunde året i rad anordnas nu Barnens Sportdag, och nytt för i år är att det blir en heldag med sport, där barnen får pröva på olika idrottsaktiviteter genom nya samarbeten med nya idrottsaktörer.

På söndag 25 augusti 2019 är det dags för en utav de roligaste Sportfesterna för våra barn, och till årets lopp finns det plats för många barn, plus föräldrar och grannar. Samtliga anmälda deltagare får en guldmedalj, en häftig T-shirt, energipåfyllning, uppvärmning med Superkaninen Knaskalle och en dag fylld med massor av inspiration och roliga aktiviteter.

Läs mer om Barnens Sportdag HÄR

Bild från starten barn 10 år under Barnens Sportdag år 2017