Vill ert företag/verksamhet vara med och göra skillnad och skapa en aktivare och friskare framtid för våra barn? 

Genom sponsring eller samarbete med Fröken Linda, ges fler barn och ungdomar en möjlighet till en aktivare fritid och möjligheten att prova på olika idrotter. Mitt mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje. Alla barn i Sverige borde få samma möjlighet att leva ett aktivt och hälsosamt liv, men så ser inte verkligheten ut. Problemen finns i alla grupper av barn och unga i Sverige och den fysiska hälsan samt psykiska ohälsan växer. Allt fler studier visar att idrotten har en väldigt viktig roll för barnens hälsa.

Var med oss och skapa framtidens Superstars och samtidigt som ni skapar ett stort försprång till era konkurrenter.

CSR- GÖR MER ÄN BARA RÄTT SAKER

Dagens konsumenter blir allt mer medvetna om vem de köper en vara eller tjänst ifrån, var den kommer ifrån, hur den tillverkas och vem och vilka som står bakom. Var med oss och ge våra barn en aktiv och sund livsstil och samtidigt ge er verksamhet ett stort försprång till era konkurrenter –  Jag kallar det helt enkelt för ansvarsfullt varumärke, att ta ansvar om samhället vi verkar i, och ett hållbart företag/verksamhet med kärlek och omtanke.

Häng med oss och skapa framtidens Superstars!

Är ni intresserade att sponsra eller ett samarbete med Fröken Linda?

Kontakta oss:

Linda Forsström
Grundare och projektledare för Barnens Sportdag och Barnens Sportskola

Mail: kontakt (at)barnenssportskola.se

Hemsida: Barnenssportdag.se & Barnenssportskola.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *