Vill ert företag/verksamhet vara med och göra skillnad och skapa en aktivare och friskare framtid för våra barn? 

Genom sponsring eller samarbete med Fröken Linda, ges fler barn och ungdomar en möjlighet till en aktivare fritid och möjligheten att prova på olika idrotter. Mitt mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje.

Var med mig och skapa framtidens Superstars, samtidigt som ni skapar ett stort försprång till era konkurrenter.

CSR- GÖR MER ÄN BARA RÄTT SAKER

Dagens konsumenter blir allt mer medvetna om vem de köper en vara eller tjänst ifrån, var den kommer ifrån, hur den tillverkas och vem och vilka som står bakom. Var med oss och ge våra barn en aktiv och sund livsstil och samtidigt ge er verksamhet ett stort försprång till era konkurrenter –  Jag kallar det helt enkelt för ansvarsfullt varumärke, att ta ansvar om samhället vi verkar i, och ett hållbart företag/verksamhet med kärlek och omtanke.

Häng med oss och skapa framtidens Superstars!

Är ni intresserade av sponsring eller ett samarbete med Fröken Linda?

Kontakta oss:

Linda Forsström
Grundare och projektledare för Barnens Sportdag och Barnens Sportskola

Mail: kontakt (at)barnenssportskola.se

Hemsida: Barnenssportdag.se & Barnenssportskola.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *